Herinrichting openbare ruimte Budel

De openbare ruimte in het centrum van Budel is aan vervanging toe. Jens heeft voor de gemeente de verschillende herinrichtingsopgaves die spelen in het centrum, aanloopstraten en woongebieden van Budel in één integraal voorbereidingsproces uitgewerkt tot en met de aanbesteding van de realisatie werkzaamheden.

We hebben vanaf het stedenbouwkundig schetsontwerp het gehele proces verzorgd tot en met het aanbestedingsgereed opleveren van het bestek met de bijbehorende bestekstekeningen en aanbestedingsdocumenten. Tijdens de aanbesteding hebben we plaatsgenomen in het beoordelingsteam en de beantwoording van de Nota van Inlichtingen verzorgd.

Gedurende de gehele ontwerpfase hebben we middels een omgevingsdialoog alle belanghebbende betrokken bij de totstandkoming van het ontwerp. Dit is gedaan middels een haal-, werk- en brengsessies met zowel de bewoners als een klankbordgroep van bewoners. Met hun gebruikservaring zijn we samen gekomen tot een weloverwogen, breed gedragen en toekomstbestending ontwerp dat tevens financieel en technisch haalbaar is.

Inmiddels heeft het college van de gemeente Cranendonck op basis van onder meer onze 3D visualisaties het ontwerp vastgesteld. We kunnen nu dus verder met de technische uitwerking, zodat we later dit jaar de markt op kunnen voor de realisatie van het project.

Een project waar we trots op zijn, omdat we samen met de gemeente, bewoners en klankbordgroep tot een integraal ontwerp zijn gekomen.

3D impressie

Definitief Ontwerp - Capucijnerplein Budel

Wat medewerkers zeggen:

 • Projectleider bij Jens:

  "Met een professionele kleine club met enthousiastelingen doen wij grootse dingen!"

 • Adviseur bij Jens:

  "De uitjes en de activiteiten met de collega’s zijn leuk; heb al veel memorabele dagen meegemaakt"

 • Stagiaire bij Jens:

  "Dé plek waar je kennis maakt met diverse disciplines en waar je als starter dus erachter kunt komen waar je échte interesses liggen"

 • Projectleider bij Jens:

  "Ons motto; sámen weten en kunnen we alles!"

 • Projectingenieur bij Jens:

  "Hier mag je zelf nadenken, je telt mee, je mag je mening geven waar ook naar geluisterd wordt. Je draagt echt een belangrijke steen bij aan het geheel!"

 • Stagiaire bij Jens:

  "Ik durf te zeggen dat ik op mijn medestudenten een voorsprong heb na mijn stage bij Jens!"

 • Adviseur bij Jens:

  "Hier is draagvlak voor persoonlijke ontwikkeling; het wordt gesteund en vooral aangemoedigd."

 • Projectingenieur bij Jens:

  "Je wordt ingezet op jouw talent en interesse. Nieuwe dingen kunnen hier worden uitgeprobeerd. Er is ruimte voor nieuwsgierigheid naar meer."

Geïnteresseerd?


Contact

Jens | Ingenieurs & Adviseurs

Kantoor Helmond
Schootense Dreef 31 
5708 HZ Helmond


0492-792934

KvK: 61964913
BTW: NL854570159B01

Privacybeleid


© Copyright Jens | Ingenieurs & Adviseurs - website: Van Dongen Design - Inloggen