Jens zoekt een

Projectleider Civiele Techniek

Een werkdag bij Jens 
Gerwin (Projectleider Civiele techniek) neemt je mee
 • Bij Jens heb je de vrijheid om zelf te bepalen hoe laat je je werkdag begint- en eindigt. Dit is uiteraard tussen vastgestelde tijden, maar het is fijn dat je zelf de regie hebt om dit dagelijks te bepalen. Ik start bijvoorbeeld om 07.30 uur en ik werk tot ca. 16.30 uur. De werkdag starten we met een kop koffie en een klein praatje met collega’s. Daarna aan de slag!

 • In mijn functie als projectleider bij Jens is geen dag hetzelfde. Zo ben ik dagelijks op kantoor aanwezig en voer ik werkzaamheden uit zoals het opstellen van calculaties, offertes en projectplannen. Ook richt ik me op de werkvoorbereiding- en uitvoering van projecten. Ik toets tekeningen, bestekken en ramingen van onze Projectingenieurs en begeleid hen in hun werken. Voor de projecten heb ik ook regelmatig contact met onze Adviseurs en houd ik me daarnaast bezig met de facturatie, acquisitie en het klantcontact.
 • Het klantcontact vindt niet alleen op kantoor plaats. Naast mijn werkzaamheden op kantoor heb ik ook regelmatig afspraken bij onze opdrachtgevers en ben ik op projectlocaties aanwezig. Naast acquisitieafspraken en afspraken over de start-, voortgang- en evaluatie van projecten, ben ik op projectlocaties soms ook aanwezig als directievoerder. Veel afwisseling in werkzaamheden dus!

 • Samen met mijn andere collega’s werken we hard aan onze projecten, maar tussentijds wordt er zeker ook gelachen! Tussen de middag lunchen we gezamenlijk in onze kantine, waar sommige collega’s ook tegen elkaar strijden tijdens een potje poolen. Iedere vrijdagmiddag luiden we het weekend in met een vrijdagmiddagborrel en er worden sterke verhalen gedeeld over de uitjes en etentjes die vanuit Jens worden georganiseerd! 

Waarom Jens? 

Als medewerker bij Jens ervaar je een prettige cultuur, waar je de ruimte en vrijheid krijgt om je functie uit te oefenen. Jens bestaat uit een leuk, enthousiast en hardwerkend team. Er hangt een fijne collegiale sfeer en er is op zijn tijd ruimte voor gezelligheid. Het prettige onderlinge contact tussen collega’s draagt bij aan de kwaliteit van de afwisselende en uitdagende projecten waar we aan werken. De goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden maakt het werken bij Jens compleet!

In projecten werken we samen met opdrachtgevers, bewoners, ondernemers en betrokken organisaties. Samen realiseren we prettige inrichtingen van de openbare ruimte, die aansluiten op de vraag van onze opdrachtgevers. We werken aan duurzame oplossingen waarbij de focus ligt op technische haalbaarheid, én leefbaarheid en veiligheid van de omgeving en gebruikers.

Bij Jens werken professionals die hun vak verstaan en waarbij klanten de hoogste kwaliteit ervaren. Wij durven ruim te denken. Jij ook? Wij zoeken een gedreven man of vrouw wie kan overtuigen met zijn/haar kennis en kunde, iemand die communicatief sterk is en een graag geziene persoon is bij opdrachtgevers en collega’s.

Lijkt je dit een mooie uitdaging en voel je je aangesproken? Neem dan contact met ons op!

Dat kan door een mail met motivatie te sturen naar of door ons te bellen op 0492-792934.Jens als werkgever:

Je werkt in een enthousiast team met een gezonde mix aan kennis en ervaring. Bij ons krijg je vertrouwen en een grote mate van zelfstandigheid in je functioneren en de projecten die je uitvoert. Samen met je collega’s pak je projecten deskundig en professioneel aan. Jens vindt het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en we stellen samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Daarbij bieden we je goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en kom je te werken op ons mooie, nieuwe kantoor in de Brainport regio Helmond/Eindhoven op de Automotive Campus.

Jens zoekt een nieuwe collega die beschikt over:

 • Een aanzienlijke portie gezond verstand

 • Ambitie en enthousiasme

 • Goede communicatieve vaardigheden

 • Relevante vakkennis (bijvoorbeeld middels een relevante afgeronde hbo of wo-opleiding)

 • Enkele jaren ervaring binnen het vakgebied

 • Commerciële vaardigheden

Ben je benieuwd of Jens bij jou past?

We vertellen je er graag meer over! Kom kennismaken en ervaar zelf hoe leuk het is om bij Jens te werken.

Bel voor een goede kop koffie en een leuk gesprek of stuur ons een bericht:

Mail ons en sluit je CV bij

Wat klanten zeggen:

 • Gemeente Deurne

  “Samenwerking is de sleutel tot succes!”
 • Gemeente Maasgouw

  “Dat Jens een wat kleiner bureau is, heeft wat ons betreft alleen maar voordelen. Aandacht voor de klant, goede bereikbaarheid en meteen de juiste persoon voor de vraag."
 • Gemeente Laarbeek

  "Ontzorgt en informeert"
 • Gemeente Helmond

  “Zelfs als er druk op het project zit, kan Jens snel schakelen. Ze werken snel en overzichtelijk.”
 • Gemeente Landgraaf

  “Jens is klantvriendelijk, heeft korte lijnen en je hebt altijd een vaste contactpersoon"
 • Gemeente Waalre

  "Jens geeft op een speelse en natuurlijke wijze invulling aan burgerparticipatie"
 • Gemeente Berg en Dal

  "Jens is veelzijdig en (blijft) betrokken van begin tot eind."

Geïnteresseerd?


Contact

Jens | Ingenieurs & Adviseurs

Bezoekadres:
Schootense Dreef 31 
5708 HZ Helmond


0492-792934

KvK: 61964913
BTW: NL854570159B01

Privacybeleid


© Copyright Jens | Ingenieurs & Adviseurs - website: Van Dongen Design - Inloggen