Jens zoekt een 

Projectleider Civiele Techniek


Een werkdag bij Jens

Gerwin (Projectleider Civiele techniek) neemt je mee
  • Bij Jens heb je de vrijheid zelf te bepalen hoe laat je je werkdag begint- en eindigt. Dit is uiteraard tussen vastgestelde tijden, maar het is fijn dat je zelf de regie hebt om dit dagelijks te bepalen. Ik start bijvoorbeeld om 07.30 uur en werk tot ca. 16.30 uur. De werkdag starten we met een kop koffie en een klein praatje met collega's. Daarna aan de slag!
 • In mijn functie als projectleider bij Jens is geen dag hetzelfde. Zo ben ik dagelijks op kantoor aanwezig en voer ik werkzaamheden uit zoals het opstellen van calculaties, offertes en projectplannen. Ook richt ik me op de werkvoorbereiding- en uitvoering van projecten. Ik toets tekeningen, bestekken en ramingen van onze Projectingenieurs en begeleid hen in hun werken. Voor de projecten heb ik ook regelmatig contact met onze Adviseurs en houd ik me daarnaast bezig met de facturatie, acquisitie en het klantcontact.

 • Het klantcontact vindt niet alleen op kantoor plaats. Naast mijn werkzaamheden op kantoor heb ik ook regelmatig afspraken bij onze opdrachtgevers en ben ik op projectlocaties aanwezig. Naast acquisitieafspraken en afspraken over de start-, voortgang- en evaluatie van projecten, ben ik op projectlocaties soms ook aanwezig als directievoerder. Veel afwisseling in werkzaamheden dus!

 • Samen met mijn andere collega’s werken we hard aan onze projecten, maar tussentijds wordt er zeker ook gelachen! Tussen de middag lunchen we gezamenlijk in onze kantine, waar sommige collega’s ook tegen elkaar strijden tijdens een potje poolen. Iedere vrijdagmiddag luiden we het weekend in met een vrijdagmiddagborrel en er worden sterke verhalen gedeeld over de uitjes en etentjes die vanuit Jens worden georganiseerd! 

Waarom Jens?

Als medewerker bij Jens ervaar je een prettige cultuur, waar je de ruimte en vrijheid krijgt om je functie uit te oefenen. Jens bestaat uit een leuk, enthousiast en hardwerkend team. Er hangt een fijne collegiale sfeer en er is op zijn tijd ruimte voor gezelligheid. Het prettige onderlinge contact tussen collega’s draagt bij aan de kwaliteit van de afwisselende en uitdagende projecten waar we aan werken. De goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden maakt het werken bij Jens compleet!

In projecten werken we samen met opdrachtgevers, bewoners, ondernemers en betrokken organisaties. Samen realiseren we prettige inrichtingen van de openbare ruimte, die aansluiten op de vraag van onze opdrachtgevers. We werken aan duurzame oplossingen waarbij de focus ligt op technische haalbaarheid, én leefbaarheid en veiligheid van de omgeving en gebruikers.

Bij Jens werken professionals die hun vak verstaan en waarbij klanten de hoogste kwaliteit ervaren. Wij durven ruim te denken. Jij ook? Wij zoeken een gedreven man of vrouw wie kan overtuigen met zijn/haar kennis en kunde, iemand die communicatief sterk is en een graag geziene persoon is bij opdrachtgevers en collega’s.

Lijkt je dit een mooie uitdaging en voel je je aangesproken? Neem dan contact met ons op!

Dat kan door een mail met motivatie te sturen naar  of ons te bellen op 0492 - 792934.Jens als werkgever:

Je werkt in een enthousiast, jong team waar tegelijkertijd een goede mix is met meer ervaren collega’s. Bij ons krijg je vertrouwen en zelfstandigheid in de projecten die je uitvoert. Samen met je collega’s pak je projecten deskundig en professioneel aan. Jens vindt het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en we stellen samen met jou een persoonlijk ontwikkel plan op. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden en kom je te werken op ons mooie, nieuwe kantoor in de Brainport regio Helmond/Eindhoven op de Automotive Campus.

Jens zoekt een nieuwe collega die beschikt over:

 • Een aanzienlijke portie gezond verstand

 • Ambitie en enthousiasme

 • Goede communicatieve vaardigheden

 • Relevante vakkennis (bijvoorbeeld middels een relevante afgeronde hbo of wo-opleiding)

 • Enkele jaren ervaring binnen het vakgebied

 • Commerciële vaardigheden

Ben je benieuwd of Jens bij jou past?

We vertellen je er graag meer over! Kom kennismaken en ervaar zelf hoe leuk het is om bij Jens te werken.

Bel voor een goede kop koffie en een leuk gesprek of stuur ons een bericht:

Mail ons en sluit je CV bij

Wat klanten zeggen:

 • Gemeente Someren

  “ Een deskundige en flexibele partner die oog heeft voor de omgeving en de lokale omstandigheden “

 • Gemeente Sint Anthonis

  “Jens heeft bij de voorbereiding van een rioolreconstructie in Oploo goed meegedacht over de inrichting en mogelijke alternatieven. Daarnaast werd ook de planning goed in de gaten gehouden en waar nodig bijgestuurd.”
 • Gemeente Loon op Zand

  "Deskundig advies, creatief in oplossingen, flexibel in maatwerk en klantgericht. De juiste competenties om als samenwerkingspartner met ons als gemeente te komen tot de juiste resultaten."
 • Gemeente Berg en Dal

  "Jens is voor de gemeente een goede partner die brede opdrachten in de infrastructuur goed uitvoert. De medewerkers zijn technisch goed onderlegd en nemen initiatief maar ook bij problemen in de uitvoering leveren ze goede adviezen. Al met al een prima adviesbureau!"
 • Gemeente Laarbeek

  "Ontzorgt en informeert"
 • Gemeente Landgraaf

  “Jens is klantvriendelijk, heeft korte lijnen en je hebt altijd een vaste contactpersoon"
 • Gemeente Waalre

  "Jens geeft op een speelse en natuurlijke wijze invulling aan burgerparticipatie"
 • Gemeente Maasgouw

  “Dat Jens een wat kleiner bureau is, heeft wat ons betreft alleen maar voordelen. Aandacht voor de klant, goede bereikbaarheid en meteen de juiste persoon voor de vraag."
 • Gemeente Helmond

  “Zelfs als er druk op het project zit, kan Jens snel schakelen. Ze werken snel en overzichtelijk.”
 • Gemeente Berg en Dal

  "Jens is veelzijdig en (blijft) betrokken van begin tot eind."
 • Gemeente Deurne

  “Samenwerking is de sleutel tot succes!”

Geïnteresseerd?


Contact

Jens | Ingenieurs & Adviseurs

Vestiging Helmond
Schootense Dreef 31 
5708 HZ Helmond


0492-792934

Vestiging Heerlen
Burg. De Hesselleplein 31
6411 CH Heerlen


045-7992138

KvK: 61964913
BTW: NL854570159B01

Privacybeleid


© Copyright Jens | Ingenieurs & Adviseurs - website: Van Dongen Design - Inloggen