Afstuderen bij Jens in de Civiele techniek

Het werkveld ontdekken en jezelf ontwikkelen op een fijne werkplek met betrokken collega’s van wie je alles kunt leren. De afstudeerstage Projectingenieur bij Jens biedt alle ingrediënten voor een uitdagende, afwisselende stage waarbij je jezelf in hoog tempo kunt ontwikkelen.


Werken bij 

Jens | Ingenieurs & Adviseurs

Highlights
32 - 40 uur per week
Stagevergoeding €  in overleg
MBO/HBO
Helmond (Automotive Campus -
nabij Eindhoven)

Onze afstudeerstage is meer dan leuk!

Als student civiele techniek wil je aan de slag om invulling te geven aan tal van mooie projecten bij een ingenieursbureau. Bij Jens krijg je de kans om af te studeren, maar ook om als starter een mooie carrière op te bouwen. Afhankelijk van jouw wensen en vaardigheden ontwikkel je jezelf binnen de organisatie. Vanuit Jens wordt je aangemoedigd en gefaciliteerd in deze ontwikkelingen.

Als student draai je mee in een project waarbij je (indient gewenst) invulling geeft aan specifieke onderdelen om zo je competenties aan te tonen. We bieden ook de mogelijkheid een fictief project te kiezen waarbij je zelf aangeeft welke onderdelen je bij de voorbereiding van dit project aan de orde wil laten komen. Zo kun je zelf beslissen om bijvoorbeeld te kiezen voor zowel een bovengrondse als ondergrondse inrichting, een klimaat adaptieve inrichting, engineering van kleine kunstwerken, omgevingsmanagement, verkeersveiligheid, etc.

In overleg met jou maken we je afstudeeropdracht smart, zodat het altijd maatwerk is. Ook na je studie bieden we je volop ontwikkelmogelijkheden. Vraag ernaar tijdens je eerste kennismaking!

Bekijk zeker onze website voor onze diensten, een greep uit onze projecten, filmpjes & quotes. Je krijgt dan een goed beeld van de mooie, grootse dingen die we bij Jens doen.

Dit zegt Jaap over werken en leren bij Jens

"Als ik mezelf nu vergelijk met andere studenten, op het gebied van civiele techniek, ben ik écht een stapje voor op andere studenten. Ik heb meer praktijkervaring opgedaan doordat Jens mij als student direct liet meewerken aan echte projecten, niet aan casussen; dat is erg waardevol. Een mooie leer- werkplek waar je je kunt ontwikkelen en kennis kunt maken met diverse disciplines binnen een kleinschalige sfeervolle organisatie."

 

Wij bieden jou

 • Een dynamische werkplek in een geweldig enthousiast én fris team waar een goede mix bestaat tussen junior, medior en senior medewerkers.

 • Een stage waarbij je niet enkel bezig bent met één onderdeel van het vak, maar de mogelijkheid hebt om met alle aspecten van het vak bezig te zijn.

 • De mogelijkheid om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren, waarbij je wordt begeleid door collega's én jouw stagebegeleider die klaar staan voor al jouw vragen.

 • Begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling, onder andere via de Jens Online Academy.

Jij bent écht een 

Bevlogen vakidioot in spé
Elk project val je aan met passie en vertrouwen want jij wilt alles van de hoed en de rand weten. Je deinst niet terug voor een civiel technische uitdaging!

Een teamplayer en zelfstandige in één
Samenwerken zit in jouw DNA en je weet jouw reeds opgedane kennis al effectief toe te passen in je werkzaamheden en die kennis wordt al snel groter en groter, dat beloven wij je!

Een proactieveling die verantwoordelijkheid durft te nemen
Vraag hierbij gerust je collega’s het hemd van het lijf om tot de beste resultaten te komen!

Dit heb jij op zak

 • Je bent bezig met de opleiding MTS/HTS (civiele techniek)

 • Basiskennis van het vakgebied

 • Enorme zin en drive om bij ons verder in het vak te ontwikkelen!

Zo verloopt de procedure

1. Solliciteren
Enthousiast om bij ons te komen afstuderen?
Neem contact met ons op via 0492-792934 óf

2. Kennismaking
Wij maken graag kennis met jou tijdens een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we samen jouw doelen en verwachtingen.

3. Stageovereenkomst
Bij wederzijdse interesse ondertekenen we samen de stageovereenkomsten.

4. Yes! Jouw eerste werkdag
We kijken uit naar jouw eerste werkdag. Deze dag krijg je een warm welkom van je nieuwe collega's en start je samen met jouw stagebegeleider jouw onboarding binnen Jens op! 

Liever eerst een kop koffie?

We drinken graag een goede kop koffie met je om te kijken
of we bij elkaar passen.


0492-792934

Wat klanten zeggen:

 • Gemeente Someren

  “Een deskundige en flexibele partner die oog heeft voor de omgeving en de lokale omstandigheden"

 • Gemeente Bergen

  “Jens is een prettig bureau om mee samen te werken, vooral vanwege het motto ‘afspraak is afspraak’, de klantgerichtheid, korte lijnen, snel kunnen schakelen, een vast aanspreekpunt voor de klant en de vakinhoudelijke deskundigheid”

 • Gemeente Sint Anthonis

  “Jens heeft bij de voorbereiding van een rioolreconstructie in Oploo goed meegedacht over de inrichting en mogelijke alternatieven. Daarnaast werd ook de planning goed in de gaten gehouden en waar nodig bijgestuurd.”
 • Gemeente Loon op Zand

  "Deskundig advies, creatief in oplossingen, flexibel in maatwerk en klantgericht. De juiste competenties om als samenwerkingspartner met ons als gemeente te komen tot de juiste resultaten."
 • Gemeente Berg en Dal

  "Jens is voor de gemeente een goede partner die brede opdrachten in de infrastructuur goed uitvoert. De medewerkers zijn technisch goed onderlegd en nemen initiatief maar ook bij problemen in de uitvoering leveren ze goede adviezen. Al met al een prima adviesbureau!"
 • Gemeente Laarbeek

  "Ontzorgt en informeert"
 • Gemeente Landgraaf

  “Jens is klantvriendelijk, heeft korte lijnen en je hebt altijd een vaste contactpersoon"
 • Gemeente Waalre

  "Jens geeft op een speelse en natuurlijke wijze invulling aan burgerparticipatie"
 • Gemeente Maasgouw

  “Dat Jens een wat kleiner bureau is, heeft wat ons betreft alleen maar voordelen. Aandacht voor de klant, goede bereikbaarheid en meteen de juiste persoon voor de vraag."
 • Gemeente Helmond

  “Zelfs als er druk op het project zit, kan Jens snel schakelen. Ze werken snel en overzichtelijk.”
 • Gemeente Berg en Dal

  "Jens is veelzijdig en (blijft) betrokken van begin tot eind."
 • Gemeente Deurne

  “Samenwerking is de sleutel tot succes!”

Geïnteresseerd?


Contact

Jens | Ingenieurs & Adviseurs

Kantoor Helmond
Schootense Dreef 33 5708 HZ Helmond


0492-792934

KvK: 61964913
BTW: NL854570159B01

Privacybeleid


© Copyright Jens | Ingenieurs & Adviseurs - website: Van Dongen Design - Inloggen