Herinrichting openbare ruimte Budel

De openbare ruimte in het centrum van Budel is aan vervanging toe. Jens heeft voor de gemeente de verschillende herinrichtingsopgaves die spelen in het centrum, aanloopstraten en woongebieden van Budel in één integraal voorbereidingsproces uitgewerkt tot en met de aanbesteding van de realisatie werkzaamheden.

We hebben vanaf het stedenbouwkundig schetsontwerp het gehele proces verzorgd tot en met het aanbestedingsgereed opleveren van het bestek met de bijbehorende bestekstekeningen en aanbestedingsdocumenten. Tijdens de aanbesteding hebben we plaatsgenomen in het beoordelingsteam en de beantwoording van de Nota van Inlichtingen verzorgd.

Gedurende de gehele ontwerpfase hebben we middels een omgevingsdialoog alle belanghebbende betrokken bij de totstandkoming van het ontwerp. Dit is gedaan middels een haal-, werk- en brengsessies met zowel de bewoners als een klankbordgroep van bewoners. Met hun gebruikservaring zijn we samen gekomen tot een weloverwogen, breed gedragen en toekomstbestending ontwerp dat tevens financieel en technisch haalbaar is.

Inmiddels heeft het college van de gemeente Cranendonck op basis van onder meer onze 3D visualisaties het ontwerp vastgesteld. We kunnen nu dus verder met de technische uitwerking, zodat we later dit jaar de markt op kunnen voor de realisatie van het project.

Een project waar we trots op zijn, omdat we samen met de gemeente, bewoners en klankbordgroep tot een integraal ontwerp zijn gekomen.

3D impressie

Definitief Ontwerp - Capucijnerplein Budel

Wat klanten zeggen:

 • Gemeente Someren

  “Een deskundige en flexibele partner die oog heeft voor de omgeving en de lokale omstandigheden"

 • Gemeente Bergen

  “Jens is een prettig bureau om mee samen te werken, vooral vanwege het motto ‘afspraak is afspraak’, de klantgerichtheid, korte lijnen, snel kunnen schakelen, een vast aanspreekpunt voor de klant en de vakinhoudelijke deskundigheid”

 • Gemeente Sint Anthonis

  “Jens heeft bij de voorbereiding van een rioolreconstructie in Oploo goed meegedacht over de inrichting en mogelijke alternatieven. Daarnaast werd ook de planning goed in de gaten gehouden en waar nodig bijgestuurd.”
 • Gemeente Loon op Zand

  "Deskundig advies, creatief in oplossingen, flexibel in maatwerk en klantgericht. De juiste competenties om als samenwerkingspartner met ons als gemeente te komen tot de juiste resultaten."
 • Gemeente Berg en Dal

  "Jens is voor de gemeente een goede partner die brede opdrachten in de infrastructuur goed uitvoert. De medewerkers zijn technisch goed onderlegd en nemen initiatief maar ook bij problemen in de uitvoering leveren ze goede adviezen. Al met al een prima adviesbureau!"
 • Gemeente Laarbeek

  "Ontzorgt en informeert"
 • Gemeente Landgraaf

  “Jens is klantvriendelijk, heeft korte lijnen en je hebt altijd een vaste contactpersoon"
 • Gemeente Waalre

  "Jens geeft op een speelse en natuurlijke wijze invulling aan burgerparticipatie"
 • Gemeente Maasgouw

  “Dat Jens een wat kleiner bureau is, heeft wat ons betreft alleen maar voordelen. Aandacht voor de klant, goede bereikbaarheid en meteen de juiste persoon voor de vraag."
 • Gemeente Helmond

  “Zelfs als er druk op het project zit, kan Jens snel schakelen. Ze werken snel en overzichtelijk.”
 • Gemeente Berg en Dal

  "Jens is veelzijdig en (blijft) betrokken van begin tot eind."
 • Gemeente Deurne

  “Samenwerking is de sleutel tot succes!”

Geïnteresseerd?


Contact

Jens | Ingenieurs & Adviseurs

Kantoor Helmond
Schootense Dreef 33 5708 HZ Helmond


0492-792934

KvK: 61964913
BTW: NL854570159B01

Privacybeleid


© Copyright Jens | Ingenieurs & Adviseurs - website: Van Dongen Design - Inloggen