Ontwerp

Bij het inrichten van de openbare ruimte gaat het vaak om het samenbrengen van meerdere disciplines: wonen, werken, infrastructuur en mobiliteit, milieu, watermanagement en duurzaamheid.

Toekomstbestendig plannen

De professionals van Jens ontwerpen uw stedenbouwkundig plan met veel aandacht en precisie. Op verschillende schaalniveaus, een klein of groot gebied, bouw of herstructurering; de professionals van Jens maken uw ruimtelijk ontwerp. We houden rekening met de diverse belangen, behoeften en randvoorwaarden van alle stakeholders en brengen die samen in een helder, toekomst bestendig stedenbouwkundig ontwerp en plan.

Vernieuwen en verduurzamen

Jens is de verbindende factor om bij alle gebruikers draagvlak te creëren voor uw stedenbouwkundige plannen en deze ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren. Juist nu is het belangrijk vernieuwend te zijn en daarbij oog voor de toekomst te hebben. Wij integreren slimme oplossingen voor mobiliteit en wonen/werken. Samen met u kunnen we onze plannen duurzaam ontwikkelen. Daarbij hebben we aandacht voor energie neutrale, duurzame oplossingen, nieuwe technologie en de veranderende behoeften in de samenleving.

Een greep uit onze projecten

De adviseurs en ingenieurs van Jens zijn uw rechterhand bij de herontwikkeling en inrichting van stedelijk gebied. Adviseren, ontwerpen, inrichten en participatie als oplossing voor eenvoudige of zeer complexe stedenbouwkundige vraagstukken is ons werk.

Benieuwd hoe wij dat doen?

Wat klanten zeggen:

 • Gemeente Someren

  “ Een deskundige en flexibele partner die oog heeft voor de omgeving en de lokale omstandigheden “

 • Gemeente Sint Anthonis

  “Jens heeft bij de voorbereiding van een rioolreconstructie in Oploo goed meegedacht over de inrichting en mogelijke alternatieven. Daarnaast werd ook de planning goed in de gaten gehouden en waar nodig bijgestuurd.”
 • Gemeente Loon op Zand

  "Deskundig advies, creatief in oplossingen, flexibel in maatwerk en klantgericht. De juiste competenties om als samenwerkingspartner met ons als gemeente te komen tot de juiste resultaten."
 • Gemeente Berg en Dal

  "Jens is voor de gemeente een goede partner die brede opdrachten in de infrastructuur goed uitvoert. De medewerkers zijn technisch goed onderlegd en nemen initiatief maar ook bij problemen in de uitvoering leveren ze goede adviezen. Al met al een prima adviesbureau!"
 • Gemeente Laarbeek

  "Ontzorgt en informeert"
 • Gemeente Landgraaf

  “Jens is klantvriendelijk, heeft korte lijnen en je hebt altijd een vaste contactpersoon"
 • Gemeente Waalre

  "Jens geeft op een speelse en natuurlijke wijze invulling aan burgerparticipatie"
 • Gemeente Maasgouw

  “Dat Jens een wat kleiner bureau is, heeft wat ons betreft alleen maar voordelen. Aandacht voor de klant, goede bereikbaarheid en meteen de juiste persoon voor de vraag."
 • Gemeente Helmond

  “Zelfs als er druk op het project zit, kan Jens snel schakelen. Ze werken snel en overzichtelijk.”
 • Gemeente Berg en Dal

  "Jens is veelzijdig en (blijft) betrokken van begin tot eind."
 • Gemeente Deurne

  “Samenwerking is de sleutel tot succes!”

Geïnteresseerd?


Contact

Jens | Ingenieurs & Adviseurs

Bezoekadres:
Schootense Dreef 31 
5708 HZ Helmond


0492-792934

KvK: 61964913
BTW: NL854570159B01

Privacybeleid


© Copyright Jens | Ingenieurs & Adviseurs - website: Van Dongen Design - Inloggen