Over Jens

Jens is een jong en dynamisch advies- en ingenieursbureau. Of het nu gaat om een civieltechnische, cultuurtechnische of sporttechnische opdracht, wij maken van uw project onze uitdaging.

Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in de sector. Jens: het vizier gericht op het einddoel, met ondertussen veel zorg voor de weg daarnaartoe.

Ambitie

Onze ambitie steken we niet onder stoelen of banken. Wij zijn een professionele organisatie, waarbij onze klanten centraal staan en kunnen rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij, Jeroen Snijders en Sjoerd Kuijpers, zijn de oprichters van Jens, en zijn uiterst flexibel en klantgericht ingesteld. Betrouwbaarheid is voor ons belangrijk. Onze doelstelling is dan ook om deze eigenschappen in onze organisatie terug te laten komen. Hiermee richten we ons speciaal op duurzame klantrelaties.

Visie

Wij zijn visionairs en werken niet op de korte termijn. Integendeel! Dat ziet u terug in de duurzame klantenrelaties die wij opbouwen. Wij vinden het een realistische gedachte om binnen nu en 10 jaar uit te groeien tot een adviesbureau dat regionaal hoog in aanzien staat. Minimaal 25 personeelsleden moeten ons bureau daarbij ondersteunen. Ons adviesbureau is dan in staat om opdrachtgevers optimaal te ontzorgen, door projecten integraal te benaderen.

SBB erkend leerbedrijf

Jens is een officieel erkend SBB leerbedrijf dat hbo-ers begeleid en hen kennis laat maken met civiel-, cultuur- en sporttechnische werkomgeving.