Diensten van Jens

Op deze pagina vertellen we u meer over onze dienstverlening. U bent natuurlijk ook benieuwd waarmee we u concreet van dienst kunnen zijn. Daarom verduidelijken we de werkvelden waarin wij voor u ondersteunend kunnen zijn. Jens merkt dat er veel behoefte is aan ingenieurs die hun vak verstaan. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in een aantal werkvelden. Wij ondersteunen u op civiele,- cultuur- en sporttechnische voorbereidingsprojecten. Ook verzorgen wij de complete detachering van technisch personeel voor uw bedrijf. Andere specialismen van Jens zijn aanbesteding,- omgeving- en interim-management.

Onderscheid

Wij combineren ons ingenieursvak met een uitgebreide klantenkennis. Wat betekent dit voor u? Jens bouwt graag een langdurige relatie met u op. Wat voor wensen u ook hebt, u en uw wensen staan bij ons centraal.

Werkveld

De voorbereidingsprojecten op civiel-, cultuur- en sporttechnisch vlak, doen wij op basis van alle mogelijke contractvormen zoals RAW, UAV-gc en bouwteam. Hierbij is inzet op locatie, in de vorm van detachering, ook mogelijk. We verzorgen graag uw (EMVI) aanbestedingen, omgeving,- tender- en interim-management. Onafhankelijk van het feit of wij uw project hebben voorbereid, bieden we u onze inzet ook aan in de vorm van dagelijks toezicht en directie. Wij maken verkeerstechnische ontwerpen, schrijven bestemmingsplannen en kunnen desgewenst uw bestemmingsplan wijzigen.